Arche
Verwijderbaar, Haarscherpe print, Verplaatsbaar, Modulair, Winddoorlatend, UV-bestendig, Waterbestendig
Events

Vraag van de klant

We zouden graag meer visibiliteit van ons merk willen presenteren op een event. De bedoeling zou zijn dat dit op het parcour geplaatst kan worden en we natuurlijk de veiligheid van onze bezoekers kunnen garanderen.

Het moet dus zeker weersbestendig zijn en verplaatsbaar. Na het event zou dit dan door ons team makkelijk moeten afgebroken worden, maar op een ander event nog hergebruikt worden.

Onze oplossing

Wij bieden u verschillende opzetbare systemen waardoor je brand meer in de picture komt.

Voor deze klant zijn we gegaan voor een Truss met PAlboard aankleding.

Deze biedt meteen verschillende voordelen voor onze klant:

Stevigheid en stabiliteit: Een Truss is een constructie van stalen buizen die zeer stabiel en sterk is, waardoor het de ideale basis is voor een aankleding voor evenementen. De PAlboard-panelen kunnen stevig aan de Truss worden bevestigd, waardoor een veilige en stevige constructie ontstaat.

Flexibiliteit: Truss-systemen zijn ontworpen om flexibel te zijn, waardoor het gemakkelijk is om verschillende configuraties te creëren voor verschillende soorten evenementen. De PAlboard-panelen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste afmetingen, waardoor het mogelijk is om een op maat gemaakte aankleding te creëren voor elk evenement.

Snel en eenvoudig te installeren: Het gebruik van een Truss met PAlboard aankleding is zeer eenvoudig en snel te installeren, waardoor het de ideale oplossing is voor evenementen waarbij snelheid van essentieel belang is. Het gebruik van een Truss-systeem zorgt ervoor dat de aankleding snel en gemakkelijk kan worden opgezet en gedemonteerd.

Esthetische uitstraling: De PAlboard-panelen bieden een glad en uniform oppervlak dat kan worden aangepast aan de gewenste kleur en afwerking, waardoor een professionele en esthetische uitstraling ontstaat voor de aankleding van het evenement. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke presentatie die de aandacht van het publiek zal trekken.

Een PAlboard is een veelzijdig type kunststof paneel dat wordt gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder aankleding, bewegwijzering, displays en nog veel meer. PAlboard is gemaakt van een speciaal soort polymeercomposiet dat het paneel sterk, licht en duurzaam maakt. Het heeft een glad oppervlak dat kan worden bedrukt of gelamineerd met een breed scala aan kleuren en ontwerpen.

PAlboard is eenvoudig te bewerken en kan worden gesneden, gezaagd, geboord en gefreesd om op maat gemaakte vormen en maten te creëren. Het is ook bestand tegen weersinvloeden, UV-straling en de meeste chemicaliën, waardoor het geschikt is voor binnen- en buitentoepassingen.

Vanwege de hoge sterkte en stabiliteit van PAlboard, wordt het vaak gebruikt voor de aankleding van evenementen, beurzen en tentoonstellingen. PAlboard is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden bevestigd aan verschillende soorten constructies zoals truss-systemen. Het resultaat is een duurzame en aantrekkelijke presentatie die de aandacht trekt van het publiek.

Andere projecten
Ook een project te realiseren?
Wij bekijken graag samen met u welke materialen uw realisatie het best tot zijn recht brengen.
+32 9 222 19 42Info@supercolor.be