Behangpapier
Verwijderbaar, Haarscherpe print, Krasvast, Scheurvast, Modulair, Waterbestendig
Retail

Vraag van de klant

Hoe kunnen jullie ons helpen bij het vinden van behangpapier met ons eigen ontwerp, dat niet alleen van hoge kwaliteit is met haarscherpe prints, maar ook afwasbaar is en bestand tegen krassen wanneer er per ongeluk iets tegenaan wordt geschoven? Welke opties bieden jullie aan en hoe kunnen we ons eigen ontwerp aanleveren?

Onze oplossing

Bij Supercolor hebben we een ruim aanbod aan behangpapier van hoge kwaliteit, inclusief de mogelijkheid om eigen ontwerpen af te drukken.

Ons behangpapier wordt afgedrukt met behulp van de nieuwste printtechnologieën en -apparatuur, waardoor we haarscherpe prints van uw ontwerp kunnen maken. Daarnaast is ons behangpapier ontworpen om afwasbaar te zijn, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden schoongemaakt en onderhouden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de print.

Wat betreft de duurzaamheid van ons behangpapier, gebruiken we hoogwaardige materialen en afwerkingen om ervoor te zorgen dat het behang bestand is tegen slijtage en krassen. Wij begrijpen dat ongelukken kunnen gebeuren en daarom is ons behangpapier ontworpen om hier tegen bestand te zijn.

Om uw eigen ontwerp af te drukken op ons behangpapier, kunt u ons het bestand van het ontwerp aanleveren in een hoge resolutie. Onze deskundige ontwerpers kunnen u helpen bij het optimaliseren van het ontwerp voor het beste resultaat op het behangpapier.

Supercolor voorziet bovendien zelf steeds de plaatsingen. Dit behangpapier is heel eenvoudig aan te brengen door het gebruik van de klassieke behangerslijm.

Andere projecten
Ook een project te realiseren?
Wij bekijken graag samen met u welke materialen uw realisatie het best tot zijn recht brengen.
+32 9 222 19 42Info@supercolor.be