Display (voor golftornooien of andere contactsporten)
Events

Vraag van de klant

Voor ons golftornooi zijn we op zoek naar systemen waarop we onze sponsors kunnen afbeelden, maar die eveneens herbruikbaar en ook verplaatsbaar zijn.

Deze moeten verschillende afmetingen hebben om in een hoek geplaatst te kunnen worden.

Hebben jullie een high-end product dat voldoet aan deze eisen?

Onze oplossing

Voor het golftornooi hebben we onze klant voorzien van prachtige displays, gemaakt van hoogwaardige materialen. De frames zijn vervaardigd uit stevig aluminium en de panelen zijn gemaakt van lichtgewicht forexmateriaal van 8mm dik. Maar dat is nog niet alles - deze displays zijn ook nog eens gepoederlakt, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Het poederlakproces biedt tal van voordelen. Ten eerste komen er bij dit lakproces geen schadelijke oplosmiddelen vrij, omdat de lak uit een vaste stof bestaat en er geen chemische additieven nodig zijn om deze aan het werkstuk te laten hechten. Dit maakt het poederlakproces niet alleen veiliger voor de omgeving, maar ook voor de mensen die ermee werken.

Een ander groot voordeel van poederlakken is dat overtollig poeder opnieuw kan worden gebruikt. Als er bijvoorbeeld lak is die in eerste instantie niet goed hecht aan het product, kan het overtollige poeder eenvoudig opnieuw op een ander product worden gespoten. Dit maakt het poederlakproces niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend.

Naast de hoogwaardige materialen en duurzame afwerking, hebben we ook gezorgd voor praktische details zoals hoeksteunen en verplaatsbare panelen. Hierdoor kunnen de displays gemakkelijk worden verplaatst en steeds opnieuw worden gebruikt, waardoor onze klant nog lang plezier zal hebben van deze prachtige displays.

Kortom, deze displays zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook nog eens stijlvol en milieuvriendelijk. Wij zijn trots op het resultaat en hopen dat onze klant er net zoveel van zal genieten als wij!

Andere projecten
Ook een project te realiseren?
Wij bekijken graag samen met u welke materialen uw realisatie het best tot zijn recht brengen.
+32 9 222 19 42Info@supercolor.be