3D elementen met LED uitgelicht AJAX
Events

Vraag van de klant

We zouden graag enkele elementen meer willen laten opvallen door het gebruik van led-verlichting. Deze zouden aan een wand moeten bevestigd worden die we op een beurstand willen gebruiken.

Onze oplossing

Voor deze klant hebben we volgende oplossing uitgewerkt.

We hebben stadur-elementen gebruikt om de gewenste vorm te snijden.
Stadur is een licht en stevig materiaal dat gemakkelijk kan worden bewerkt en we zo aan de behoeften van de klant konden voldoen.

Als achtergrondmateriaal gingen we voor Reboard. Reboard is een lichtgewicht materiaal dat perfect geschikt is voor dit doel en kan worden gebruikt als wand.

Voor de verlichting van de elementen, hebben we gebruik gemaakt van ledstrips. De ledstrips werden achter de elementen geplaatst om de gewenste verlichting te creëren.

Daarnaast hebben we gezorgd voor een geschikte voedingsbron en hebben we de ledstrips aangesloten en getest om er zeker van te zijn dat alles correct werkte. We hebben ook rekening gehouden met de esthetische uitstraling van het ontwerp en hebben geprobeerd om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de klant.

Tot slot hebben we de stadur-elementen op de reboard-achtergrond bevestigd met behulp van geschikte lijm of bevestigingsmiddelen, om ervoor te zorgen dat de toets stevig en veilig op zijn plaats blijft. We hebben ervoor gezorgd dat de klant tevreden was met het resultaat en dat het voldeed aan al hun wensen en eisen.

Andere projecten
Ook een project te realiseren?
Wij bekijken graag samen met u welke materialen uw realisatie het best tot zijn recht brengen.
+32 9 222 19 42Info@supercolor.be